هر شهری شیوه پخت مختص به خودش را دارد این سبک پخت سنندج است. این مقدار مواد لازم برای حدود 100 عدد برساق بزرگ می باشد.
مواد لازم برای تهیه برساق :
آرد بربری
4 کیلو
ماست محلی
4 لیوان
روغن حیوانی
نصف لیوان
روغن مایع
1 لیوان
شکر
2 و نیم لیوان
تخم مرغ
1 عدد
نمک
1 قاشق چایخوری
مایه خمیر
1 قاشق غذاخوری
* آب ولرم
تقریبا 3 لیوان
ادامه مطلب
سفره افطار همیشه برای همه ما خاطرهانگیز بوده، خوب است این خاطرات را به مزه غذاهای سنتیِ همه ایران، مزین کنیم.
صحنه زندگی ما چیز کوچکی نباید باشد. همین که ماه رمضانی میآید و سفره سحری و افطاریاش پهن میشود، همین که صدای ربنای کهن از سیستمهای صوتی پخش میشود، همین که دعایی خوانده شود و افطار؛ خودش خاطرهایاست که به اندازه تمام سالهای زندگیِمان حالمان را خوب میکند؛ وَ چه عالی میشود که بتوان این حال خوب را به همه ساعات زند
درباره این سایت